Яким компаніям варто довіритися та придбати плиту для дому? Зараз шукаємо яку плиту купити, їх зараз велика кількість. Але хотілося б почути думку користувачів, у кого яка?
Хочу купити плиту для дому!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-08-12 09:51:43
Розумію вас чудово, як тільки ми переїхали до своєї квартири, на яку збирали років 10, у нас не те що плити, у нас і ліжка не було, спали на матраці, а їсти готували на маленькій плитці.
Поделиться32023-08-12 09:52:14
На перший час можете поки що купити невелику плитку, або мультиварку, а потім відкладіть гроші і купіть відразу якісну, щоб двічі не витрачатися. Я б так вчинила на вашому місці.
Поделиться42023-08-12 09:53:05
На перший час можете поки що купити невелику плитку, або мультиварку, а потім відкладіть гроші і купіть відразу якісну, щоб двічі не витрачатися. Я б так вчинила на вашому місці.
Вітання. Ми купували кухонні плити https://allo.ua/ua/plity/ собі та батькам додому в магазині Алло. Даний магазин широко відомий, тому що виробляє дуже якісні кухонні плити та бере на себе відповідальність за товар, який продає.
Їх рішення дуже нас виручили, завдяки їм у нас на кухні є красива і зручна плита. У нас від виробника WHIRLPOOL дуже раджу і вам звернеться до них за покупкою кухонної плити сюди. Впевнений, що залишитеся задоволені своєю покупкою.