Привіт, де можу глянути якісні речі для вагітних? хочу купити собі на зиму штани чи може костюм спортивний))
одяг для вагітних
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22020-10-29 13:26:10
Моя сестра зараз купує одяг для вагітних ось в цьому магазині https://babylight.com.ua/ua. У них великий і різноманітний ассортимент, дуже стильні моделі і дійсно гарна якість - жодних нарікань. Світланка дуже задоволена покупками!) В магазині пропонують декілька варіантів оплати замовлень, зазвичай відправляють замовлення в день їх оформлення. Тут дійсно демократична цінова політика і завжди оперативно працюють менеджери. Рекомендую Вам переглянути їхні пропозиції!)
Поделиться32021-03-29 01:12:19
Полезная информация, спасибо, загляну.
Поделиться42021-04-28 09:00:51
Хорошо, что сейчас есть магазины для девушек в таком положении. Когда жена была беременна, то с этим была проблема.
Поделиться52021-11-18 22:24:42
Привіт, де можу глянути якісні речі для вагітних? хочу купити собі на зиму штани чи може костюм спортивний))
Привет. Не пойму почему у всех такая проблема найти вещи? Лично мне вот тут нравится одежда и белье для беременных и кормления и весьма удобно то, что есть варианты для любого времени года. Пошиты таким образом, что бы нечего не передавливало и не вызывало дискомфорта. Так же я там ещё покупаю и одежду для своего малыша.